De Bresser Poultry

De Bresser Poultry is opgericht door twee broers: Dennis en Corne. Geboren en getogen in Best en opgegroeid op de boerderij waar de automaat gevestigd is. Corne is trotse opvolger van het familiebedrijf. Dennis is werkzaam in de sector.  

Over het familiebedrijf

De automaat staat op het terrein van het pluimveebedrijf. Hier vind je vleeskuikenouderdieren die broedeieren produceren. Deze broedeieren worden in een moderne broederij uitgebroed. De eendagskuikens gaan naar vleeskuikenbedrijven zoals Jofra Poultry. Via hun komt het kippenvlees weer terug ons.

Op een vleeskuikenbedrijf staat het dier centraal op het gebied van welzijn en diergezondheid. Binnen deze bedrijven wordt het klimaat, met behulp van de nieuwste technieken, zo aangenaam mogelijk gemaakt voor de vleeskuikens. 

Voor meer informatie over de gehele keten, zie Kipkiplekker.

De oprichting

Mede dankzij corona zagen beide broers de verkoop van producten bij de boer toenemen. Door je producten bij de boer te kopen, ben je ervan verzekerd dat je verse producten in huis hebt. Daarnaast steun je daarmee de lokale ondernemer! En dus ontstond het idee voor De Bresser Poultry. Een automaat waar je terecht kunt voor overheerlijk, ambachtelijk kippenvlees van de boer.

De volgende stap

In 2021 plaatsten we de kipautomaat. Dit was een groot succes! We wilden daarna het assortiment uitbreiden, met andere soorten burgers & kipfilets, drumsticks, worstenbroodjes en nog veel meer. Via een webshop was deze uitbreiding mogelijk.

Het assortiment is van 12 naar ruim 40 producten gegaan!

Benieuwd wat we momenteel in ons assortiment hebben?

Bekijk al onze producten